Om oss

YK.se är en webbsida och guide för att hitta de bästa ställena i Sverige, vi skapade YK med ambition att upptäcka nya ställen, ge tips och rekommendationer på restauranger, padelställen, frisörer och mycket mer som vi själva och våra användare gillar.

Till vår hjälp har vi tagit fram en algoritm för betygsättning av ställen, den väger in data som användarbetyg, popularitet, betyg från andra sajter för att ge dig bästa möjliga förutsättningarna att hitta riktigt bra ställen.

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna oss på info@yk.se

Integritetspolicy

Vi och våra tekniska leverantörer lagrar information på din enhet för att kunna förbättra YK.se, det handlar framförallt om så kallade Cookies för att bättre kunna anpassa sajten och dess innehåll. En cookie är en liten fil som ligger sparad i din webbläsare som tillåter oss och våra leverantörer att spåra hur du rör dig på YK.se och vad du klickar på. YK.se säljer aldrig vidare din information.

Disclaimer

Alla adressuppgifter, telefonnummer och URLer är insamlade på internet eller tillagda av vår personal, skulle något vara felaktigt ber vi dig kontakta oss så rättar vi till det direkt. Betygen sätts ut av en algoritm som väger in användarbetyg, popularitet, tillgänglighet och kommentarer. Alla våra besökare har möjlighet att betygsätta alla ställen och vi lagrar ingen personlig information förutom det namn som betygsättaren ger oss.