Nu på YK: Nagelsalonger

I Sverige finns det tusentals nagelsalonger och vi har samlat de mest populära här. Betygen sätts genom att vi har samlat in öppen data från internet och sociala medier samt omdömen från våra användare.

Att unna sig en manikyr eller pedikyr kan verkligen ge en känsla av lyx och att ta hand om sina naglar kan få vilken dag som helst att kännas mycket bättre. Oavsett om det är inför en fest, vardagslyx eller bara nagelvård så har vi samlat in något för dig.

Efter du har besökt en nagelstudio får du jättegärna komma tillbaka till YK.se och betygsätta det stället för framtida besökare.

Sveriges bästa nagelsalong

Vår vision är att kunna hjälpa dig hitta den bästa nagelsalongen där du är, oavsett om du är ute efter en pedikyr, manikyr eller hela paketet. Läs gärna vad andra användare skriver och betygen på salongerna. Vi har adress, telefonnummer och hemsida till de flesta nagelsalonger i Sverige. Skulle vi sakna någon eller ha felaktiga uppgifter får du gärna kontakta info@yk.se

Leta dig fram till din ort för att hitta nagelsalonger nära dig eller besök t.ex. nagelsalonger i malmö för att se de bästa där.

Manykir är för alla

Idag är inte manikyr så mycket mer än vad det varit tidigare, fler och fler upptäcker hur viktigt det är om att sköta om sina naglar och händer. Fler och fler män besöker också nagelsalonger för att ha friska, fina och fräsha naglar. Manikyr är en skönhetsbehandling men lika väl friskvård för naglarna.

Fransk manikyr

Jeff Pink från Kalifornien skapade på 30-talet något som kommer att kallas för fransk manikyr. Det innebär helt enkelt att man målar tippen på naglen vit.

Besök vår sektion om nagelsalonger här.